Donkerbruin en Lichtbruin zijn weer op voorraad en direct leverbaar

Een dakterras aan de Oudegracht: Van Verouderd naar Verbluffend

Een dakterras aan de Oudegracht: Van Verouderd naar Verbluffend

Van Vergeten Hoek tot Elegant Dakterras

In het hart van Utrecht, aan de prachtige Oudegracht, stond een renovatieproject op de planning die de historische charme van de stad eer aan zou doen. Het betrof een pand dat van buiten een frisse uitstraling nodig had. Vooral het dakterras, dat uitkijkt over de de stad richting Utrecht Centraal Station en de Koninklijke Jaarbeurs, was dringend toe aan vernieuwing.
 
 

 

Van Verouderd naar Vernieuwd

Het dakterras van dit bijzondere pand was bedekt met een oude, holle composiet vlonderplank die niet alleen zijn beste tijd had gehad, maar ook elke natuurlijke uitstraling miste. Het was een somber gezicht dat niet paste bij de levendige uitstraling van de omgeving. Na een grondige renovatie van de dakbedekking, was het tijd voor KING Composiet om hun magie te werken.

 

 

 

De Keuze voor Kwaliteit en Duurzaamheid

De klant koos voor onze massieve, donkerbruine composietplanken met een natuurlijke uitstraling die het dakterras niet alleen een warmer uiterlijk gaven, maar ook de illusie van meer ruimte creëerden. De nieuwe vlonderplanken werden ondersteund door een robuuste aluminium onderconstructie, op de perfecte hoogte gebracht met verstelbare balkdragers. Dit zorgt niet alleen voor een vlakke en stabiele ondergrond, maar ook voor een constructie die jarenlang mee zal gaan. 

De installatie was bijzonder zorgvuldig uitgevoerd om de nieuwe dakbedekking te beschermen. Hiervoor werden rubber tegeldragers van 100x100x10mm gebruikt, die enkel contact maken met de dakbedekking. Dit detail verzekert een langere levensduur van zowel de dakbedekking als de vlonder zelf.

 

 

 

Uw Dakterras, Ons Vakmanschap

Droomt u ook van een dergelijke transformatie voor uw dakterras? Bij KING Composiet begrijpen we dat een dakterras niet zomaar een toevoeging is aan uw woning; het is een leefruimte waar u jaar na jaar van wilt genieten. Of u nu uw dakterras wilt renoveren of een compleet nieuwe wilt aanleggen, wij staan klaar om u te adviseren met de beste materialen en vakmanschap.

 

 

Neem vandaag nog contact met ons op
en zet de eerste stap naar het dakterras van uw dromen.

 

 

Het resultaat aan de Oudegracht is een perfect voorbeeld van hoe de juiste materialen en expertise een ruimte volledig kunnen transformeren. Laat ons helpen om ook uw buitenruimte te transformeren in een plek waar u trots op kunt zijn!

 

De renovatie van dit pand is gedaan door Van Dijk BV