Donkerbruin en Lichtbruin zijn weer op voorraad en direct leverbaar

Transformeer uw balkon: De magie van composiet vlonderplanken

Transformeer uw balkon: De magie van composiet vlonderplanken

Wonen in een appartementencomplex brengt veel voordelen met zich mee, maar vaak zijn de balkons aan de kleine kant en niet erg uitnodigend. Dit was het geval bij een recent project waar wij, KING Composiet, de kans kregen om een standaard betonnen balkon om te toveren tot een prachtige, uitnodigende buitenruimte.

Van saai beton naar luxe uitstraling

Ons project begon met een typisch betonnen balkon in een grootstedelijk appartementencomplex. Het doel was om niet alleen de esthetiek te verbeteren, maar ook om de bruikbaarheid van de balkonruimte te vergroten. De keuze viel op onze hoogwaardige composiet vlonderplanken, bekend om hun duurzaamheid en stijlvolle uitstraling. 

De transformatie

De installatie van de vlondervloer was een vlotte procedure die binnen één dag werd voltooid, zonder overlast voor de bewoners te veroorzaken. Composiet is een ideaal materiaal voor dergelijke projecten; het is bestand tegen weersinvloeden, vergt weinig onderhoud en is slipvast, wat het perfect maakt voor buitenruimtes zoals balkons.

Na de oplevering van het eerste balkon was het effect meteen zichtbaar. Het balkon zag er niet alleen luxueuzer en uitnodigender uit, maar voelde ook comfortabeler en ruimer aan dankzij de warme uitstraling van het houtpatroon van de composiet planken.

De kosten? €145/m² all-in. Dus materiaal én montage! Doen we meerdere buren? Dan kunnen we een leuke deal maken voor de buurt! (2024)

Een kettingreactie van tevredenheid

De reactie van onze eerste klant was overweldigend positief. Ze waren zo tevreden met het resultaat dat het nieuws zich snel verspreidde binnen het complex. Voordat we het wisten, ontvingen we aanvragen van vrijwel alle andere bewoners die hun balkons ook wilden transformeren.

Dit succesverhaal onderstreept niet alleen de kwaliteit en de aantrekkelijkheid van onze producten, maar ook ons vermogen om met minimale overlast maximale resultaten te leveren. Binnen enkele dagen waren alle aangevraagde balkons voorzien van nieuwe vlonderplanken, tot grote tevredenheid van alle betrokkenen.

Rob P.  
"Dit bedrijf levert zeer goed werk…..werkt netjes…..en houdt zicht aan de afspraak…..kortom TOP"

Tim K.  
"We waren opzoek naar een mooie vloer voor het balkon van ons nieuwe appartement. Via internet kwamen we bij King composiet terecht. We belden en de volgende dag hadden we de monsters al binnen. Onze keuze was snel gemaakt . De volgende dag is de prachtige vloer zeer deskundig gelegd. Binnen 24 uur!!!! Dat is reuze snel. We zijn enorm blij en gaan heerlijk genieten op ons mooie balkon"

Cock L. 
"Er wordt zeer snel en adequaat gereageerd op de aanvraag. Super snel geholpen, de persoon in kwestie is zeer vriendelijk en flexibel en de vloer ligt er perfect in."

Waarom kiezen voor KING Composiet?

Bij KING Composiet streven we ernaar om niet alleen producten te leveren, maar om echte oplossingen te bieden die de levenskwaliteit van onze klanten verbeteren. Onze composiet vlonderplanken zijn een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een onderhoudsarme, duurzame en esthetisch aantrekkelijke oplossing voor hun buitenruimte.

Bent u klaar voor een transformatie?

Heeft het verhaal van deze transformatie u geïnspireerd? Bent u benieuwd hoe uw balkon of terras eruit kan zien met onze composiet vlonderplanken? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de mogelijkheden. Laat ons u helpen om van uw buitenruimte een plaats te maken waar u trots op kunt zijn.

Neem nu actie en
vraag een vrijblijvende offerte aan!
Uw balkon kan de volgende zijn die een prachtige make-over krijgt.